Programma

Ons programma is een ode aan de twijfel. Een podium voor het grijze gebied. Een plek waar we samen open staan voor verrassende inzichten en wellicht een nieuw perspectief.

Wat je bij de academie komt halen is aan jou. En in welke setting ook. Gezellig en inspirerend? Of liever genadeloos de verdieping in? Blader meteen dwars door ons programma of lees wat er te kiezen valt.

-

Verhalen die ertoe doen

€20

Hoe kun je verschil maken in deze tijd? In het klein of heel groots iets bijdragen? Vanavond: verhalen over verschilmakers in allerlei soorten en maten.

We hebben nog veel mooie gesprekken te voeren. Dagelijks sudderen we er op los en komen de mooiste thema’s naar boven drijven. Er is genoeg waar we ons licht nog over willen laten schijnen. Met jullie!

Voor andere ideeën

Wat je bij de academie komt halen is aan jou. En in welke setting ook. Zo hebben we ons avondje UIT/AAN, waar je met een biertje in de hand kunt luisteren naar experts die spreken over één van de actuele maatschappelijke thema’s. Soms lekker praktisch en to the point. Dan weer filosofisch. Maar altijd inspirerend en energiek!

En daarnaast bieden we college-dagdelen, -dagen of -reeksen waarbij we echt de diepte in gaan. Je krijgt theorie en tools aangereikt door professionals. We zoomen in op vragen en ideeën die jij meeneemt vanuit je (werkende) leven. We houden elkaar scherp. Om zelf op te kunnen staan. Voor andere ideeën.

Waar sta jij? En waar ga jij voor?
Laten we samen wijzer worden. Verder kijken dan onze eigen vensterbank.

0

€0,00