Over ons

Voor andere ideeën. Van dagelijkse materie tot grote persoonlijke of maatschappelijke vragen: alles komt voorbij. Altijd ingegeven door vragen die oppoppen in het leven van alledag. En op zoek naar verbinding met andere werelden. Want dat is waar we verschil kunnen maken: voor onszelf en in relatie tot de ander.

Daarvoor bestaat deze plek. Voor de uitwisseling met mensen die we niet kennen. Voor zienswijzen die een frisse blik werpen op onze eigen gewoonten en vooroordelen. Voor oude en nieuwe ideeën over thema’s die ertoe doen. Voor verrassende inzichten en wellicht een nieuw perspectief. Voor een breed nieuwsgierig publiek.

Een ode aan het grijze gebied! Omdat we hierin geloven. Een samenleving waarin we openstaan, het gesprek aangaan, hardop twijfelen, overtuigingen oprekken, patronen doorbreken, de uitdaging aangaan. En wat is er nou fijner dan dit te doen op een inspirerende locatie, met toffe mensen in een relaxte sfeer?!

Voor andere ideeën.
Een initiatief van Buurtbinders.

Wie dan Maartje en Willeke zijn?
De drijvende krachten achter de academie. Keiharde werkers. Levensgenieters tot en met. Toegewijd. Vlijmscherpe twijfelaars. Opgewonden ondernemers. Grappig. Grondig. Onderzoekend. En open.
Voor andere ideeën.

Willem Twee
Boschdijkstraat 100
5211 VD
's Hertogenbosch

T: + 31628 348 737
M: contact@voorandereideen.nl

0

€0,00