Laden Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Zomeravond AAN/UIT

22 juli @ 19:00 - 21:30

€45 excl. BTW

Mag je jezelf verrijken terwijl je werkt voor het goede doel? Lekker luchtig gespreksonderwerp voor een zwoele zomeravond, dachten wij.

Vanavond mag het er wél over gaan. Zo’n onderwerp wat schaaft en schuurt. Te serieus? Te zwaar? Aan tafel in de kas schaffen we die gedachten af. We gaan de diepte in. Het gesprek aan.

Samen verkennen we het terrein van perverse prikkels (zijn ze te weerstaan?) in verschillende situaties binnen het publieke domein. Want waar in processen en procedures bewaken we het moraal? Denk mondkapjes en Sywert van Lienden. Bankencrisis in 2008. Kindertoeslagenaffaire. Coulance of cancelen? Buigen of Breken? Zeg jij het maar.

Behalve goede wijn en (h)eerlijk eten beloven we je een bewogen gesprek. Om beter te begrijpen, je hart te luchten en de soms complexe realiteit gemakkelijker te verteren.

Laat je inspireren! Laad jezelf op. In de tuin bij Mieke en Guusje, een compleet verzorgd (en uitzonderlijk lekker) Avondje UIT/AAN. Het driegangenmenu en de wijn inclusief.

Iets voor jou als je dol bent op stevige gesprekken, lekker eten, heerlijke ambiance en een bijzondere ontmoeting met anderen.


INSCHRIJVEN


TrainersRutger van Eijken
docent en onderzoeker Avans Hogeschool Breda

Werkte als hulpverlener met dak- en thuislozen. Geeft les in filosofie, ethiek en levenskunst. Is ook nog lid van het lectoraat Zorg rond het Levenseinde. Observeert altijd, alles, overal. Binnenkort beroemd schrijver!


Maartje van der Lee
eigenaar Buurtbinders & academie Voor andere ideeën

Focus op verandering en verschil maken binnen het sociale domein. Gedreven door verhalen van mensen in kwetsbare posities. Altijd op zoek naar het goede. Ambassadeur van het ongemakkelijke gesprek.


Praktisch  • Datum: 22 juli 2021
  • Tijd: 19.00 – 21.30 uur
  • Kosten: €45,- per persoon, het driegangenmenu en de wijn inclusief
  • Locatie: Sint Oedenrode

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
22 juli
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€45

Locatie

Sint Oedenrode,