Laden Events

« Alle Events

Levenskunst en vliegwerk

9 april 2023 - 11 april 2023

€295 excl. BTW

Een handleiding voor het leven. Hoe om te gaan met vragen en met twijfels. Hoe overeind te blijven in het grijze gebied. Een crash-course van 3 dagen!

Veel mensen vinden het lastig om met vragen te leven. Het liefst willen we antwoorden en duidelijkheid over wat te doen. Niet voor niets worden we om de oren geslagen met kant-en-klaar recepten: in 10 stappen naar een gelukkig bestaan, 6 tips voor een beter seksleven en goed leiderschap in 3 dagen. Dat lijkt fijn en overzichtelijk.

Maar helaas, er zijn geen simpele richtlijnen voor de belangrijke thema’s in ons bestaan. Zo zit het leven niet in elkaar. De keuzes die we maken zijn vaak gebaseerd op een complexe mix van dingen. Persoonlijke voorkeur, eigen (onbewuste) overtuigingen, de belangen van verschillende betrokken, de richtlijnen van het bedrijf of codes van de branche waarbinnen je werkt. Dit maakt dat jouw aanpak per situatie verschilt. En ook ‘het juiste’ telkens anders kan zijn.

We gaan in dit weekend aan de slag met grote vragen. Doel? Jezelf leren kennen. Een groter bewustzijn. Een stap in je persoonlijke, professionele, culturele en intellectuele ontwikkeling. Durven niet te weten. En vervolgens open voor inzichten over jezelf, jouw keuzes en de handelingsalternatieven die je hebt. Koffie en thee zijn inbegrepen, evenals een heerlijk verantwoorde lunch.


TOON MEER INFO

Inschrijven


In verband met de maatregelen rondom corona is dit event uitgesteld. Schrijf je in en ontvang als eerste een update zodra we een nieuwe datum geprikt hebben!
TrainersRutger van Eijken
docent en onderzoeker Avans Hogeschool Breda

Werkte als hulpverlener met dak- en thuislozen. Geeft les in filosofie, ethiek en levenskunst. Is ook nog lid van het lectoraat Zorg rond het Levenseinde. Observeert altijd, alles, overal. Binnenkort beroemd schrijver!


Maartje van der Lee
eigenaar Buurtbinders & academie Voor andere ideeën

Focus op verandering en verschil maken binnen het sociale domein. Gedreven door verhalen van mensen in kwetsbare posities. Altijd op zoek naar het goede. Ambassadeur van het ongemakkelijke gesprek.


Praktisch  • Datum: wordt geprikt zodra de inschrijflijst gevuld is • uiteraard bewegen we mee met de dan geldende RIVM-maatregelen voor bijeenkomsten en groepsgrootte
  • Tijd: 09:30 – 17:00 uur (inclusief pauze)
  • Kosten: €295,- per persoon / excl. BTW
  • Locatie: Willem Twee (’s-Hertogenbosch)

Gegevens

Begin:
9 april 2023
Einde:
11 april 2023
Kosten:
€295