Laden Events

« Alle Events

Janken is voor watjes

22 april 2023 @ 19:00 - 21:30

€20 excl. BTW

Hoe kun je kwetsbaarheid voor je laten werken? Wat te doen met deze zachte kracht? Power aan iedereen die het durft om af en toe te wiebelen.

En dat met steeds meer verharding in de media. Steeds individualistischer lijkt de wereld om ons heen. Waar kunnen we elkaar vinden? En wat vraagt het van jou en mij? Spreek je uit! Nee, luister! Vanavond gaan we op zoek naar zachte kracht om te kunnen verbinden. Het ploeteren staat centraal. Niet meteen iets te vinden.

Toon moed. Stel je open. Het is niet per se – zoals je wellicht denkt – een zoetsappig verhaal. Sterker nog, het vergt echt lef om dit te kunnen! We gaan op zoek naar hoe jij je met anderen kan verbinden.

Vijftig tinten kwetsbaar. Ieder z’n eigen kracht! Verwacht dus geen pasklaar antwoord. Het is de kunst om jouw manier te vinden en onderweg oké te zijn. Het ploeteren te omarmen.

Onze avondjes UIT/AAN staan voor een frisse blik op dilemma’s van deze tijd. In relaxte setting en met een biertje in de hand kun je luisteren naar experts die spreken over één van de thema’s waar het vandaag de dag over gaat. Soms lekker praktisch en to the point. Dan weer filosofisch. Maar altijd inspirerend en energiek!

Iets voor jou als je onderzoekend bent ingesteld, meer over jezelf wilt leren, oprecht nieuwsgierig bent naar die ander en graag de verbinding aangaat.


TOON MEER INFO

Inschrijven


In verband met de maatregelen rondom corona is dit event uitgesteld. Schrijf je in en ontvang als eerste een update zodra we een nieuwe datum geprikt hebben!
TrainersWilleke van der Doelen
eigenaar Buurtbinders & academie Voor andere ideeën

Focus op sociaal strategische kant in fysieke opgaven binnen sociale domein. Krachtpatser op analytisch vlak. Werkt altijd vanuit praktische alledaagse realiteit. Verbindt werelden als geen ander.


Maartje van der Lee
eigenaar Buurtbinders & academie Voor andere ideeën

Focus op verandering en verschil maken binnen het sociale domein. Gedreven door verhalen van mensen in kwetsbare posities. Altijd op zoek naar het goede. Ambassadeur van het ongemakkelijke gesprek.


Praktisch  • Datum: wordt geprikt zodra de inschrijflijst gevuld is • uiteraard bewegen we mee met de dan geldende RIVM-maatregelen voor bijeenkomsten en groepsgrootte
  • Tijd: 19.00 – 21.30 uur (incl. pauze)
  • Kosten: €20,- per persoon / excl. BTW
  • Locatie: Willem Twee (’s-Hertogenbosch)

Avondje uit/aanWe hebben meer van dit! Op de agenda staan altijd thema’s die ertoe doen – denk aan: ongelijkheid, klimaat, discriminatie, democratie, economie, migratie… 

Te gewaagd om te bespreken? Lastig om in je eentje te bewegen? Te groots om aan te gaan? Precies daar moet het over gaan! 

En wat is er nou fijner dan dit te doen op een inspirerende locatie, met toffe mensen in een relaxte sfeer?! Je kiest zelf of je actief vragen stelt en je mengt in het gesprek, of dat je liever achterover leunt en aanschouwt. Om er later eventueel nog op te reageren. 

We zoomen in op de dynamiek van ons (samen-)leven en de invloed daarbij van politiek, economie, psychologie en levenskunst. Soms lekker praktisch en to the point. Dan weer filosofisch. Maar altijd inspirerend en energiek! 

Colleges die bedoeld zijn om gedachten en gesprek open te breken, op een energieke manier gebracht door gewone mensen die hun vak verstaan. Met naderhand volop ruimte om na te praten; tijd voor reflectie en beraad. Doe je mee, zien we je daar?

Gegevens

Datum:
22 april 2023
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€20