Laden Events

« Alle Events

Het social impact project

15 april 2023 @ 09:30 - 17:00

€295 excl. BTW

Invloedrijk innoveren binnen het sociale domein. Mooie woorden, maar hoe dan? Na deze opleidingsdag kun jij je idealen rendabel maken.

Heb je de ambitie om meer maatschappelijke waarde te creëren in jouw werk? Tof! Wij zijn voor. Maar hoe stel je idealen voorop en kun je tegelijkertijd rendabel zijn? En dan dat ook nog eens meetbaar maken? Die vragen kwamen we bij Buurtbinders onderweg ook tegen.

Ondernemerschap is het antwoord! Bijna altijd. Willeke en Martijn delen hun ondernemende ervaring en scherpe visie op invloedrijk innoveren binnen het sociale domein. Ze geven je inspiratie en delen concrete tools voor het vergroten van jouw sociale impact.

Met je eigen overtuigingen als startpunt, loop je aan het eind van de dag de deur uit met een concreet plan om op een ondernemende manier te sturen op sociale impact in jouw werk.

Zie deze opleidingsdag als een stoot nieuwe energie! Als voeding voor je ondernemerschap. Koffie en thee zijn inbegrepen, net zoals een heerlijk verantwoorde lunch. Na afloop blijven de trainers beschikbaar voor vragen, zolang er behoefte aan is.

Iets voor jou als je werkt in het sociale domein – bijvoorbeeld als woonconsulent, opbouwwerker, projectleider wonen, wijkwerker, etc. – en toe bent aan verdieping of vernieuwing.


TOON MEER INFO

Inschrijven


In verband met de maatregelen rondom corona is dit event uitgesteld. Schrijf je in en ontvang als eerste een update zodra we een nieuwe datum geprikt hebben!
TrainersWilleke van der Doelen
eigenaar Buurtbinders & academie Voor andere ideeën

Focus op sociaal strategische kant in fysieke opgaven binnen sociale domein. Krachtpatser op analytisch vlak. Werkt altijd vanuit praktische alledaagse realiteit. Verbindt werelden als geen ander.


Martijn Berghman
eigenaar Refugee Team & More2Win

Sportfan en sociaal ondernemer. Maakt het verschil door middels kleine dingen op grote schaal te bewegen. Met scherp oog voor mens én milieu. Knetter-kritisch en aanstekelijk enthousiast.


Praktisch  • Datum: wordt geprikt zodra de inschrijflijst gevuld is • uiteraard bewegen we mee met de dan geldende RIVM-maatregelen voor bijeenkomsten en groepsgrootte
  • Tijd: 9.30 – 17.00 uur (incl. pauze)
  • Kosten: €295,- per persoon / excl. BTW
  • Locatie: Willem Twee (’s-Hertogenbosch)

Verschil maken in de wijkNieuwsgierig naar meer? Gevoed vanuit onze Buurtbinders-praktijk creëren we binnen de academie college-dagdelen, -dagen of -reeksen waarbij we echt de diepte in gaan. Afgestemd op mensen die het verschil willen maken in het sociale domein. 

Iets voor jou? Zeker als je thuis bent in het werkveld, maar behoefte hebt aan vernieuwing. Een frisse blik. Misschien zelf wel ideeën hebt bij hoe het anders kan.

Ons werk in het sociaal domein ontstaat en ontwikkelt zich in de praktijk. De colleges zitten dan ook vol met eye-openers, uitdagende oefeningen, spraakmakende voorbeelden, energieke werkvormen en zinvolle momenten van reflectie. Altijd gekoppeld aan de werkpraktijk. Ook die van jou.

We zoomen in op vragen en ideeën die jij meeneemt vanuit je (werkende) leven. En dat kan ook, want we werken in een kleine groep met ruimte voor persoonlijke aandacht. Ondernemendheid, kritisch denken, creativiteit en werken vanuit de bedoeling staan vaak centraal in deze tak van onze academie.

Nieuwsgierig? Dat hoopten we al. Gaan met die banaan! Gun jezelf de verdieping.  Deze lessen helpen je zeker weten als professional sterker te staan. 

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€295