Ben jij gek!

Wie beslist eigenlijk of je mee mag doen? Meer en meer mensen horen er niet bij. Vallen buiten de boot. Staan niet op de kaart. Waar ligt dat aan?

€20

Verhalen die ertoe doen

Hoe kun je verschil maken in deze tijd? In het klein of heel groots iets bijdragen? Vanavond: verhalen over verschilmakers in allerlei soorten en maten.

€20

Energie in transitie

Een meer duurzame samenleving. Hoe werkt dat in het sociale domein? Speciaal voor professionals in de wijk creëerden we deze een-dags-training.

€295

Het goede leven

Wat heb je nodig om een goed leven te leiden? Bladen en boekenkasten staan er bol van: dé ingrediënten voor een gelukkig bestaan. Tja.

€20

Wijkbedrijvigheid

Van verborgen talent tot goedlopende buurttoko. Hoe je de kracht van buurtbewoners omzet in een gezamenlijk wijkbedrijf.

€295

Laat je horen!

Mag iedereen een stem uitbrengen? Dik, dun, groot, klein, arm, rijk, wijs of niet. We tellen allemaal mee. Wat brengt ons dat eigenlijk?

€20

Levenskunst en vliegwerk

Een handleiding voor het leven. Hoe om te gaan met vragen en met twijfels. Hoe overeind te blijven in het grijze gebied. Een crash-course van 3 dagen!

€295

Het social impact project

Invloedrijk innoveren binnen het sociale domein. Mooie woorden, maar hoe dan? Na deze opleidingsdag kun jij je idealen rendabel maken.

€295

Janken is voor watjes

Hoe kun je kwetsbaarheid voor je laten werken? Wat te doen met deze zachte kracht? Power aan iedereen die het durft om af en toe te wiebelen.

€20

Omdenken en opstaan

Zijn we klaar voor een nieuwe economie? Een andere manier van kijken. Omdenken in het kwadraat. Want het kan ook anders.

€20

Maken of kraken

Wie bepaalt wat je waard bent? Over geld verdienen en ander type beloning. Over erkenning en eer. En over grenzeloosheid versus uiteindelijk limiet.

Bindwerk

Dé opleiding voor verschilmakers in het wijkwerk. Omdat vraagstukken complexer worden en het krachtenveld blijvend uitdaagt.

€1650