-

Ben jij gek!

€20

Wie beslist eigenlijk of je mee mag doen? Meer en meer mensen horen er niet bij. Vallen buiten de boot. Staan niet op de kaart. Waar ligt dat aan?

-

Verhalen die ertoe doen

€20

Hoe kun je verschil maken in deze tijd? In het klein of heel groots iets bijdragen? Vanavond: verhalen over verschilmakers in allerlei soorten en maten.

-

Energie in transitie

€295

Een meer duurzame samenleving. Hoe werkt dat in het sociale domein? Speciaal voor professionals in de wijk creëerden we deze een-dags-training.

-

Het goede leven

€20

Wat heb je nodig om een goed leven te leiden? Bladen en boekenkasten staan er bol van: dé ingrediënten voor een gelukkig bestaan. Tja.

-

Wijkbedrijvigheid

€295

Van verborgen talent tot goedlopende buurttoko. Hoe je de kracht van buurtbewoners omzet in een gezamenlijk wijkbedrijf.

-

Laat je horen!

€20

Mag iedereen een stem uitbrengen? Dik, dun, groot, klein, arm, rijk, wijs of niet. We tellen allemaal mee. Wat brengt ons dat eigenlijk?

Levenskunst en vliegwerk

€295

Een handleiding voor het leven. Hoe om te gaan met vragen en met twijfels. Hoe overeind te blijven in het grijze gebied. Een crash-course van 3 dagen!

-

Het social impact project

€295

Invloedrijk innoveren binnen het sociale domein. Mooie woorden, maar hoe dan? Na deze opleidingsdag kun jij je idealen rendabel maken.

-

Janken is voor watjes

€20

Hoe kun je kwetsbaarheid voor je laten werken? Wat te doen met deze zachte kracht? Power aan iedereen die het durft om af en toe te wiebelen.

-

Omdenken en opstaan

€20

Zijn we klaar voor een nieuwe economie? Een andere manier van kijken. Omdenken in het kwadraat. Want het kan ook anders.

-

Maken of kraken

Wie bepaalt wat je waard bent? Over geld verdienen en ander type beloning. Over erkenning en eer. En over grenzeloosheid versus uiteindelijk limiet.

Bindwerk

€1650

Dé opleiding voor verschilmakers in het wijkwerk. Omdat vraagstukken complexer worden en het krachtenveld blijvend uitdaagt.