31 augustus 2020

Ben jij gek!

Wie beslist eigenlijk of je mee mag doen? Meer en meer mensen horen er niet bij. Vallen buiten de boot. Staan niet op de kaart. Waar ligt dat aan?
31 augustus 2020

Verhalen die ertoe doen

Hoe kun je verschil maken in deze tijd? In het klein of heel groots iets bijdragen? Vanavond: verhalen over verschilmakers in allerlei soorten en maten.
31 augustus 2020

Energie in transitie

Een meer duurzame samenleving. Hoe werkt dat in het sociale domein? Speciaal voor professionals in de wijk creëerden we deze een-dags-training.
31 augustus 2020

Het goede leven

Wat heb je nodig om een goed leven te leiden? Bladen en boekenkasten staan er bol van: dé ingrediënten voor een gelukkig bestaan. Tja.
31 augustus 2020

Wijkbedrijvigheid

Van verborgen talent tot goedlopende buurttoko. Hoe je de kracht van buurtbewoners omzet in een gezamenlijk wijkbedrijf.
31 augustus 2020

Laat je horen!

Mag iedereen een stem uitbrengen? Dik, dun, groot, klein, arm, rijk, wijs of niet. We tellen allemaal mee. Wat brengt ons dat eigenlijk?
31 augustus 2020

Levenskunst en vliegwerk

Een handleiding voor het leven. Hoe om te gaan met vragen en met twijfels. Hoe overeind te blijven in het grijze gebied. Een crash-course van 3 dagen!
31 juli 2020

Het social impact project

Invloedrijk innoveren binnen het sociale domein. Mooie woorden, maar hoe dan? Na deze opleidingsdag kun jij je idealen rendabel maken.
31 augustus 2020

Janken is voor watjes

Hoe kun je kwetsbaarheid voor je laten werken? Wat te doen met deze zachte kracht? Power aan iedereen die het durft om af en toe te wiebelen.